Societat

Una empresa de serveis turístics a noruecs s'interessa pels atractius d'Ibi

Un grup de 18 persones ha visitat recentment la localitat

L'empresa Alfaz del Sol Services, que presta serveis a una comunitat de noruecs establerts a l'Alfàs del Pi, s'ha interessat en el municipi d'Ibi, amés dels seus atractius turístics.

Un grup de 18 persones d'aqueixa nacionalitat han visitat la localitat, atesos per personal de la Tourist Info d'Ibi, i han conegut de primera mà la seua història i els monuments més emblemàtics, el Museu de la Biodiversitat i fins i tot la seua gastronomia. Van mostrar, a més, un gran interès a conèixer els paratges naturals que envolten Ibi per a la pràctica del senderisme.

Rubén Barea, regidor de Turisme de l'Ajuntament d'Ibi, ha declarat sobre aquest assumpte que «la colònia noruega podria ser una gran oportunitat per al turisme a Ibi i la representació que ha visitat aquesta setmana la localitat ha mostrat una gran satisfacció i agraïment pel tracte rebut i en els llocs on se'ls va atendre. Sens dubte, es tracta de persones amb grans interessos culturals, mediambientals i, en definitiva, sobre tot el que els puga oferir el turisme».



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.