Educació

Perplexitat a Picassent per incompliment obstinat de la conselleria d'Educació

Encara no ha complert els terminis de la sentència que obliga a la Generalitat a implantar una nova línia d'ensenyament en valencià al col·legi Sant Cristòfor

Compromís per Picassent denuncia l'hermetisme i la paralització de la Conselleria d'Educació davant la sentència que el Tribunal Superior de Justícia del País Valencià va dictar per a que es puga implantar una nova línea d'ensenyament en valencià al col·legi Sant Cristòfor de Picassent i al Rei En Jaume de Xirivella.

Per aquest, motiu el diputat de Compromís a les Corts Valencianes, Josep Maria Panyella, ha fet arribar a la mesa de les Corts una pregunta amb sol·licitud de resposta oral en el pròxim ple de la institució.

La pregunta del diputat de Compromís va dirigida a la consellera Maria José Català, i vol saber els motius pels quals la conselleria d'Educació, Cultura i Esport, no ha complert els terminis de la sentència que obliga a la Generalitat a implantar una nova línia d'ensenyament en valencià al col·legi Sant Cristòfor de Picassent.

El diputat manifesta trobar-se sorprés amb l'actitud mostrada per la conselleria d'Educació davant la sentencia i assegura que l'Administració educativa valenciana tan sols té un camí que és implantar la nova línia d'Ensenyament en valencià a Sant Cristòfor, i de moment s'estan complint els terminis que marca la sentència.

La comunitat educativa d'aquesta localitat de l'Horta necessita conèixer la data prevista que tenen per a complir-la per poder planificar l'admissió d'alumnes per al curs vinent.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.