Educació

L'alumnat l'IES Veles e Vents de Torrent realitza un projecte comú amb un institut francés

El centre torrentí ha col·laborat amb el “Collège Michel de l'Hospital” de Riom en Auvergne per desenvolupar un tema comú al voltant de l'aigua i els recursos hídrics

El projecte que ha portat a treballar en comú l'alumnat torrentí i francés, s'emmarca en l'intercanvi que s'hi realitza des de fa alguns anys i que enguany ha portat com a tema central l'aigua i els recursos hídrics.

El proper divendres 12 d'abril, part de l'alumnat participant de l'institut de Secundària, Veles e Vents de Torrent de l'Horta, partirà cap a Riom en Auvergne, a fi de tancar el cercle de col·laboració amb l'alumnat del Collège Michel de l'Hospital i compartir amb els seus corresponsals nou dies de convivència.

L'activitat desenvolupada a la seu de l'institut Vels e Vents entre el 22 i el 27 de març, va acollir l'alumnat francés i consistí amb una exposició que encara roman al centre i un espectacle teatral creat per l'alumnat i amb la participació dels departaments de francés, plàstica, música i valencià respectivament.

Aquest espectacle, fou posat en escena el passat 26 de març i hi van participar més de 120 alumnes que van farcir les 10 escenes previstes en aquest muntatge, que resumia una part del treball de recerca al voltant del tema general.

La coordinadora del Departament de Francés de l'institut torrentí, Adela Font, manifesta trobar-se molt satisfeta amb aquesta activitat en què també han participat Carmen Ferrer i Michèle Lucand, principals organitzadores del projecte i coordinadores de les activitats comunes entre tots dos centres.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.