Societat

Empresonen tres homes acusats de perseguir-ne un altre, endur-se'l amb un cotxe i deixar-lo lligat en un descampat

Els Mossos d'Esquadra els van arrestar a Cunit mentre que la detenció il·legal s'hauria fet a Segur de Calafell

Els tres arrestats ja han ingressat a presó acusats dels delictes de detenció il·legal, lesions i robatori amb violència i intimidació

Agents dels Mossos d'Esquadra van arrestar aquest dilluns, 22 d'abril, tres homes acusats d'haver participat en una detenció il·legal a Segur de Calafell. L'arrest es va fer en un control a la C-31, al municipi de Cunit, cap a la una de la matinada, poques hores després dels fets. Presumptament, els detinguts van perseguir la víctima enmig del carrer, van agafar-lo contra la seva voluntat, i van introduir l'home en un cotxe després de colpejar-lo.

Posteriorment, el van deixar lligat de mans i peus en un descampat i dilluns al matí el va trobar, malferit, un veí de Cubelles a les rodalies d'una riera d'aquesta localitat. Els tres arrestats ja han ingressat a presó.

Arran de la persecució i de la detenció il·legal, els Mossos d'Esquadra van muntar diversos controls a les principals carreteres de les localitats properes per intentar identificar i aturar el vehicle amb el que, suposadament, els tres homes s'havien emportat a la víctima.

En un d'aquests punts, a la C-31 al seu pas per Cunit, els agents van veure un vehicle amb les mateixes característiques del que estaven buscant. Un cop aturat, van veure que el cotxe estava tacat de sang, tant a l'interior com a l'exterior. A més, els tres ocupants també portaven roba bruta de sang, i els van trobar 2.650 euros.

Els tres homes van quedar detinguts acusats dels delictes de detenció il·legal, lesions i robatori amb violència i intimidació. Es tracta de Rachid S.A., de 26 anys; de Moklir H. De 24 anys; i d'Ayoub H., de 19 anys. Tots ells són de nacionalitat francesa i resideixen en aquest estat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.