GASTRONOMIA
El menú de nit, novetat de la campanya de la gamba del 2013
El menú de nit és la principal novetat de l'edició del 2013 de la campanya gastronòmica de la gamba, que es va presentar ahir al vespre a l'Espai del Peix de Palamós. El tret de sortida de l'edició d'aquest any es donarà divendres i la campanya s'allargarà fins al 14 de juliol. Hi participen divuit restaurants, la majoria de Palamós, però també n'hi ha sis de Calonge-Sant Antoni i un de Vall-llobrega. El menú habitual, que es pot fer de dia i de nit, s'ha abaratit i valdrà 36 euros. El de nit –la novetat–, sense els fideus rossejats i amb gambeta, tindrà un preu de 20 euros.
La presentació d'ahir va servir per concedir la Gamba d'Or a la rectora de la Universitat de Girona, Anna Maria Geli, per la tasca de la Càtedra d'Estudis Marítims amb relació a l'activitat marítima, pesquera i del litoral. “Per la universitat, el principal valor és poder ajudar els professionals. És un orgull rebre la Gamba d'Or”, va manifestar ahir la rectora durant l'acte.