Societat

FETE-UGT fa el VIè Congrés Nacional a la vila de Morella

Donaran suport a la sol·licitud feta per la ciutat de consideració de Patrimoni de la Humanitat

La Federació de Treballadors de l'Ensenyament de la UGT del País Valencià celebra entre els 14 i el 16 de juny, la sisena edició del Congrés Nacional Ordinari a al vila de Morella, futura ciutat Patrimoni d ela Humanitat, en cas que siga declarada per la UNESCO.

Aquesta organització sindical celebra cada quatre anys els congressos ordinaris i en aquesta ocasió s'hi debat i analitza la gestió dels òrgans de direcció durant el decurs d'aquest temps per al que van estar nomenats.

Durant aquests dies, els representants i delegats, debatran l'evolució del sistema educatiu valencià i establiran les estratègies per a seguir a mitjà i llarg termini en la defensa d eles condicions laborals d eles persones que treballen als centres educatius.

El fet que s'haja triat Morella com a seu de celebració d'aquesta sessió congressual, respon a l'exemple que la vila dóna com a ciutat sostenible, que ha fet de la conservació del patrimoni cultural, una indústria que manté ocupació i sosté l'economia de gran part de la comarca dels Ports.

Els sindicalistes també volen donar suport a la sol·licitud de Morella per convertir-se en la 14ª ciutat de l'estat considerada Patrimoni d ela Humanitat per la UNESCO.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.