Reportatge
La recepta
Un combinat molt refrescant
TSETSE, bar musical i restaurant de Torelló, ens proposa el seu genuí suc de síndria amb ginebra
Un dels bars musicals d'Osona amb més solera és el TseTse de Torelló. Va obrir fa 27 anys al carrer del Pont i dues dècades després es va traslladar a la plaça Vella, on actualment també ofereix servei de restaurant (esmorzars, dinars i sopars). La seva carta de begudes inclou des d'una perola de 6 o 12 quintos i cerveses d'importació fins a copes de licors (ratafia Moliné, licor de poniol, Baileys frepat...) i combinats. Entre aquests últims, un d'original seu, nou de l'hivern passat: el suc de síndria amb ginebra, “una beguda refrescant que funciona molt bé”, segons Manel Hinojo, propietari del TseTse.
a.a.
Recepta: combinat de suc de síndria amb ginebra
Bar musical i restaurant TseTse. Plaça Vella, 3. Torelló.
INGREDIENTS:
una part de ginebra, tres parts de suc de síndria, un raig de Cointreau, gel pilé i un tall de llima.
El bar musical i restaurant TseTse està situat al nucli antic de Torelló (Osona). Disposa d'una terrassa per al bar (a la plaça Vella) i una altra a la part posterior destinada al restaurant.
Escriure un comentari
Identificar-me.
Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar.
Vull ser usuari verificat.
Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.