Societat

Alaquàs renova el conveni amb la Fundació Horta Sud

Es continuarà oferint un pla de formació per a les associacions de la vila així com un servei d'assessorament permanent

L'Alcaldessa d'Alaquàs, Elvira García Campos i el president de la Fundació Horta Sud, Alfred Domínguez Ibáñez, han signat recentment la renovació del conveni de col·laboració establert l'any 2009 entre ambdues entitats amb l'objectiu de contribuir a la consolidació i posada en marxa d'iniciatives i participació i associacionisme per a la localitat.

Aquesta línia de col·laboració es basa principalment en la posada en marxa d'un pla de formació per a associacions que inclou entre altres el curs d'obligacions fiscals i comptables per a entitats així com un servei d'assessorament i revisió de documentació per a les associacions que pretén finalitzar el pla de revisió de les associacions de Moros i Cristians i l'inici del treball amb les falles.

Tant l'Ajuntament com la Fundació es comprometen amb aquest conveni a afavorir la participació en projectes i programes bilaterals o multilaterals, cooperar en programes de formació i en aquells relacionats amb l'estudi i l'enfortiment de la realitat social associativa, l'assessorament mutu en qüestions relacionades amb l'activitat de les dues entitats així com a la col·laboració amb les accions del Centre de Recursos Associatius i a altres modalitats d'interès mutu dintre de la disponibilitat de les parts.

La Fundació Horta Sud és una entitat que te com a finalitat el foment i la realització de programes que consoliden i vertebren la xarxa associativa de la comarca de l'Horta Sud, el foment de la participació, l'enfortiment del teixit associatiu, la promoció d'estudis sobre el desenvolupament social, i cultural de la comarca, el compromís amb el patrimoni històric, la cultura, el medi ambient, l'economia i les persones d'aquest vessant de l'Horta.

L'Ajuntament esta interessat en la continuació del conveni ja que un dels seus fins és el de i organitzar la realització d'accions per a l'enfortiment del teixit associatiu com son cursos de formació, acalorament, publicacions, jornades, eines par a enfortir l'organització i gestió de les associacions i altes temes relacionats amb el moviment associatiu.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Els Bombers treballen amb 66 dotacions en dos incendis forestals a Cabacés i Porrera

CABACÉS
MEDI AMBIENT

El balanç de la campanya d’incendis a l’àrea de Barcelona es tanca amb 135 focs

Barcelona

Vaga indefinida dels treballadors de recollida de brossa al Baix Ebre i Montsià

TORTOSA

Fil a l’agulla per fer la segona residència pública per a gent gran

SANT CUGAT DEL VALLÈS
espai

Acaba amb èxit el primer passeig espacial privat de la història

barcelona
MEDI AMBIENT

Tret de sortida per un turisme sostenible de sol i platja al delta del Llobregat

El Prat de Llobregat
medi ambient

Banyoles proposa una ruta en bicicleta pels barris

Banyoles

Finalitzen les obres d’arranjament del local social de Montilivi

girona

Mor un boletaire de 82 a la Vall d’Hebron que havien rescatat d’un forat a Saldes

BARCELONA