Societat
La recepta
Fresc, festiu i amb vistes
RAFFA GELATI és un dels locals de denominació tarragonina on podem tastar la versió gelada de la beguda típica de Santa Tecla
Diuen que quan Tarragona acaba les festes de Sant Magí, tots els seus veïns el que fan és comptar els dies fins la festa grossa de Santa Tecla, a finals de setembre, quan les nits de gresca van acompanyades de l'ineludible barrilet ple de mamadeta, una combinació de granissat de llimona amb el licor de Chartreuse tant groc com verd. Mentre no arriba el setembre, però, una bona opció per fer passar l'espera és tastar el gelat de mamadeta que elabora la gelateria local Raffa Gelati i que es pot tastar al seu local al Balcó del Mediterrani. Si es prefereix, també hi és disponible el gelat de Chartreuse.
a.p.
Recepta: Gelat de mamadeta.
Raffa Gelati. Rambla Nova, 6. Tarragona
INGREDIENTS:
Base de crema blanca amb suc natural de llimones i Chartreuse verd.
Raffa Gelati està situat a tocar de la barana del Balcó del Mediterrani, on locals i turistes van a “tocar ferro” i admirar les vistes. Tenen un segon local al Serrallo.
Escriure un comentari
Identificar-me.
Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar.
Vull ser usuari verificat.
Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.