Societat

La recepta

El dolç més reusenc

RESTAURANT FLORIDA ofereix un lloc on fer un àpat a Reus a tocar de la cèntrica plaça del Mercadal i degustar un menjar blanc de postres

Si hi ha una recepta que estigui vinculada ineludiblement amb Reus, aquesta és el menjar blanc, un dolç present també en altres poblacions tarragonines i de les Balears. Caracteritzat precisament pel seu color, encara avui es pot tastar com a punt i final a un bon àpat en diversos establiments de la capital del Baix Camp. El restaurant Florida és un dels locals on podem demanar aquestes postres preparades seguint la recepta tradicional. Situat a tocar de la cèntrica plaça del Mercadal, un àpat aquí pot ser el complement ideal per a un dia de compres o de descoberta del modernisme reusenc.

a.p.

MENJAR BLANC
Restaurant Florida. C/ del Metge Fortuny, 2. Reus
INGREDIENTS:
ametlla marcona pelada, sucre, 2 o 3 ametlles amargues pelades per fer contrast, midó d'arròs, una branca de canyella, la pell ratllada d'una llimona, aigua calenta i sal.
El restaurant Florida de Reus, situat a tocar de la plaça del Mercadal, està especialitzat en cuina tradicional.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.