Educació

La Fundació beca a Dublín les dues alumnes amb millor expedient del Campus d'Ontinyent

El president de la FUCO destaca que l'ajuda premia l'esforç dels estudiants i demostra que estudiar a Ontinyent té avantatge

La Fundació Campus Ontinyent ha becat per segon any consecutiu les dues millors estudiants del curs 2011/2012 del Campus d'Ontinyent de la Universitat de València.

Es tracta d'una beca per cada grau que s'imparteix al Campus ontinyentí: una per al grau de Magisteri infantil, on la becada ha estat Ester Morant García, de Ròtova i l'altra per al grau de Finances i Comptabilitat, lliurat a Rosario Micó Bartolomé, d'Ontinyent.

Les beques tenen una quantia de 1.500 euros que van destinats a sufragar els costos de la matrícula d'un curs intensiu d'anglès de tres setmanes de durada a la Dublin City University (DCU), a Irlanda. L'ajuda inclou la inscripció al curs, els vols d'anada i tornada a Dublín i l'allotjament amb una família irlandesa.

Ester Morant, una de les beneficiades per aquest premi a l'esforç acadèmic, ha volgut agrair i destacar el repte que suposa “oferir aquest tipus de beques hui en dia”. Morant, de trenta tres anys i mare d'un nen, forma part de la primera promoció de graduats en Magisteri Infantil a Ontinyent. “Vindre a estudiar a Ontinyent ha sigut un avantatge”, ha explicat, “tant per la proximitat de la Universitat com per la familiaritat del professorat i de la gent, que fan molt gratificant l'experiència d'estudiar a Ontinyent”. “He estat molt a gust”, ha conclòs.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Els Bombers treballen amb 36 dotacions en un incendi forestal a Cabacés

CABACÉS

Vaga indefinida dels treballadors de recollida de brossa al Baix Ebre i Montsià

TORTOSA

Fil a l’agulla per fer la segona residència pública per a gent gran

SANT CUGAT DEL VALLÈS
espai

Acaba amb èxit el primer passeig espacial privat de la història

barcelona
MEDI AMBIENT

Tret de sortida per un turisme sostenible de sol i platja al delta del Llobregat

El Prat de Llobregat
medi ambient

Banyoles proposa una ruta en bicicleta pels barris

Banyoles

Finalitzen les obres d’arranjament del local social de Montilivi

girona

Mor un boletaire de 82 a la Vall d’Hebron que havien rescatat d’un forat a Saldes

BARCELONA

La residència Riudeperes de Calldetenes es reformarà totalment el 2025

CALLDETENES