Societat

Oberta la inscripció a l'XI Concurs Nacional de Cuina Aplicada al Llagostí de Vinaròs

El concurs, que se celebrarà el 23 de setembre, compta amb premis sucosos per als millors plats

Cuiners i professionals del sector de l'hostaleria ja es poden inscriure en l'XI Concurs Nacional de Cuina Aplicada al Llagostí, que se celebrarà el dilluns 23 de setembre i que suposarà, un any més, una important promoció per al producte gastronòmic per excel·lència de Vinaròs i també per als professionals que hi participen.

Les inscripcions s'han de realitzar fins a l'11 de setembre omplint el formulari en línia que figura en la web www.langostinodevinaros.com o per correu electrònic a [email protected].

La inscripció és gratuïta i només se'n pot fer una per negoci d'hostaleria. S'hi ha d'incloure el nom, la recepta, l'escandall i la foto, en alta resolució, del plat a elaborar, així com un breu currículum del participant. El màxim de participants serà de deu, amb un màxim de dos per població. L'adjudicació de les places es farà mitjançant selecció per part del comité organitzador.

Els participants hauran de preparar dues racions d'un mateix plat elaborat amb llagostins de Vinaròs com a matèria primera destacable o única. Una de les racions anirà en format de presentació, perquè siga valorada pel jurat, i l'altra, en cinc porcions de degustació.

Els ingredients per a l'elaboració dels plats els aportarà cada concursant, excepte els llagostins, que són a càrrec de l'organització.

La presentació, gust i presència del llagostí seran els principals punts que el jurat tindrà en compte a l'hora de valorar els plats.

Pel que fa als premis, es repartiran un total 1.800 euros distribuïts entre un tercer premi de 300 euros, un segon premi de 500 euros i un primer premi de 1.000 euros.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.