Societat
La recepta
La cuina de les flors
LA CALÈNDULA. Iolanda Bustos ofereix una acurada cuina en què destaquen les flors i les herbes
Peleu la síndria i talleu-la a làmines d'uns 3 o 4 mm. Regueu amb unes gotes d'oli la planxa, que ha d'estar ben calenta, i poseu-hi la síndria, un parell de minuts per banda. Salpebreu-la i poseu-la en un plat a la nevera. Després talleu-la amb el ganivet donant-hi forma arrodonida. Per a les flors farcides, barregeu el recuit amb la tòfona esmicolada, una mica de sal i oli; ompliu una mànega de boca fina amb la barreja i ompliu les flors. Serviu el carpaccio a la base d'un plat gran i a sobre poseu-hi les flors farcides, els barrets dels bolets flammulina en cru, un raig d'oli i un microbrot de diverses herbes, tipus bleda, remolatxa o ruca.
U.C.
Recepta: ‘Carpaccio‘ de síndria amb conillets farcits de recuit trufat
La Calèndula Restaurant. Tva. de la Creu, 33. Girona
INGREDIENTS:
1/2 síndria, 1 recuit de drap, una tòfona d'estiu, un manat de flammulina, sal, pebre i oli extra d'oliva arbequina.
La xef de La Calèndula, Iolanda Bustos, explica que aquest plat original desconcerta els comensals, que, inicialment, es pensen que mengen carn o peix quan, en realitat, és síndria.
Escriure un comentari
Identificar-me.
Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar.
Vull ser usuari verificat.
Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.