Societat

La recepta

Els caragols se serveixen en got

Bar Córdoba ofereix a l'estiu una de les tapes típiques d'Andalusia: els caragols petits en got

La imatge no deixa de ser curiosa: un gibrell al sol, a les portes del bar Córdoba, ple de petits caragols. L'aigua és tèbia, els caragols surten de la closca atrets per la calor. I s'ofeguen. Que és el que justament pretén el cuiner Manuel Maraver, a qui tothom coneix com El Sevilla. “És que si no són més difícils de menjar, s'han de treure de la closca amb un escuradents”, explica. Aquest sevillà fa 30 anys que cuina uns caragols que són típics de l'estiu, de Còrdova i Sevilla, on es coneixen com caracolillos en vaso i es venen com si fossin pipes. La tapa té fans vinguts de tot l'àrea metropolitana i més enllà.

RECEPTA
Bar Córdoba. Luarca, 12. L'Hospitalet de Llobregat
INGREDIENTS:
Caragols petits, menta fresca, all, anís, nou moscada, coriandre, caiena, sal i una pastilla de brou concentrat. Es posen a bullir els caragols amb les espècies dins una bossa, de la qual s'extreu el suc.
El bar Córdoba és al carrer Luarca, una via per a vianants del barri de Pubilla Cases on es concentra un alt nombre de bars de tapes. Els plats del Córdoba han estat premiats per la Ruta de la Tapa local.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.