Societat

Societat

D'aquí i cap al món

Jèssica Oliveras, de Sant Joan les Fonts, és proclamada Miss Latina del Mundo

Hi ha participat com a Miss Nació Catalana

Jèssica Oliveras és una noia de Sant Joan les Fonts que va ser escollida Miss Nació Catalana i que va ser especialment coneguda pel fet de protagonitzar la portada de l'Interviú que es va publicar pocs dies abans de les últimes eleccions al Parlament. L'independentisme va ser l'element clau d'aquells comicis i la històrica revista d'actualitat va aprofitar-ho per publicar fotos de Jèssica Oliveras embolcallada amb l'estelada i amb altres símbols catalanistes.

Entrevistada per aquest diari, Oliveras es manifestava molt orgullosa de representar el país. Ara ha defensat aquests valors en el concurs de Miss Latina del Mundo, que s'ha celebrat a Mèxic, en el qual ha participat com a Miss Nació Catalana. I ha guanyat. Per tant, ha aportat el seu granet de sorra en el procés en què actualment està immers el país per pronunciar-se sobre el seu futur i, si la majoria ho creu oportú, per fer via sense Espanya.

És la primera vegada que aquest concurs de bellesa té representació catalana. Aquest fet ha comportat moltes expectatives. Jèssica Oliveras ha deixat molt clar, davant de l'interès de la premsa internacional per la conjuntura política de Catalunya, que estava en un concurs de bellesa i que aprofitava aquest trampolí per donar a conèixer millor el país, arreu del món. La flamant Miss Latina del Mundo havia manifestat en una entrevista en aquest diari quan la van proclamar Miss Nació Catalana que volia “demostrar que les dones catalanes són dones patriotes, intel·ligents, amb caràcter i personalitat i autores de la nostra història”.

El títol de Miss América Latina del Mundo ha estat per a la brasilera Julia Guerra, i els de dames d'honor, per a la representant colombiana, la mexicana i l'estatunidenca.

Jèssica Oliveras, que és infermera, diu que ha participat amb molta il·lusió en aquest esdeveniment mundial. De fet, es pot dir que no hi ha anat sola. Per a l'ocasió, ha comptat amb la Societat Coral Erato de Figueres, que li ha prestat el vestit tradicional de catalana, un vestit amb brocats i brillants daurats, doble faldilla sobre un vestit d'una sola peça, inspirat en les pubilles del 1800. A més, els tradicionals maneguins i la malla han estat confeccionats per les àvies del Casal de la Gent Gran de Figueres, concretament del taller que dirigeix Maria Badosa.

Entre els dissenyadors que li han deixat roba destaca el figuerenc Sergio Barón.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
SOCIETAT

Dos-cents menors atesos en el programa d’addicció a les pantalles de la Diputació

Barcelona
SOCIETAT

Desocupats dos edificis de Badalona on hi vivien 21 persones

Badalona

El Baix Ter rep una subvenció d’1,16 milions per digitalitzar el cicle de l’aigua agrícola

TORROELLA DE MONTGRÍ

L’excedent d’energia solar municipal se cedirà a la ciutadania

El Prat de Llobregat
mobilitat

Adif inicia la fase de proves a les vies d’alta velocitat a l’estació de la Sagrera

barcelona
societat

Barcelona dota de 5G el front marítim coincidint amb la Copa Amèrica de Vela

barcelona
societat

Els joves catalans han de destinar més de la totalitat del sou a llogar un habitatge

barcelona
societat

Vuit entitats esportives de Mataró acolliran 40 joves amb risc d’exclusió

Mataró

Registren més de quatre animals de companyia en el cens municipal de Girona cada dia

GIRONA