Societat

Gastronomia

Comencen les jornades del peix de palangre

Vuit restaurants de Llança, tres de Colera i un de Portbou inicien avui les desenes Jornades Gastronòmiques del Peix de Palangre. Fins al 29 de setembre, aquests restaurants oferiran menús, d'entre 35 i 70 euros, que tindran com a elements de base els productes del sector pesquer local. Joan Carles Mora, regidor de Turisme de Llançà, i els cuiners llançanencs van inaugurar oficialment ahir al paratge del Castellar les jornades amb un tastet dels seus plats. Pel regidor de Turisme, amb l'inici de la desena edició les jornades queden consolidades, i, juntament amb les Jornades de l'Escamarlà (que se celebren al juny), reforcen l'objectiu de desestacionalitzar l'atractiu de Llançà. En les últimes edicions s'han servit uns mil menús en el marc d'aquestes jornades, que atrauen, segons Mora, visitants majoritàriament locals i de l'Estat espanyol, tot i que cada vegada hi ha més visitants de l'Estat francès. D'altra banda, aquest cap de setmana, dies 7 i 8 de setembre, el passeig marítim de Llançà serà l'escenari de la primera edició de Catbeer, la fira de la cervesa artesana catalana.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
Xavier Morlans
Vicari de Santa Anna. Publica ‘Capellans cèlibes. Capellans casats’ (Ed.Claret)

“Crec que el celibat dels preveres ha de ser opcional”

Barcelona

Aliada per al futur del català en l’era digital

Barcelona
gastronomia

L’octubre més gastronòmic engega motors

Sant Sadurní d’Anoia
La Garrotxa

Menys incivisme i més respecte a l’entorn a les zones de bany fluvial de la comarca

Olot
SOCIETAT

Terrassa acull el festival vegà més gran d’Europa a l’aire lliure

TERRASSA
SOCIETAT

Barcelona suma 133 agents i ja té 3.431 efectius de la Guàrdia Urbana

Barcelona
SALUT

La Catalunya Central forma en detecció precoç del suïcidi

Vic
CASTELL D’ARO

Restauren la bassa del Dofí, primera zona humida artificial catalana, 35 anys després

CASTELL D’ARO
SOCIETAT

Medinyà es prepara per acollir la 14a Fira del Conte

medinyà