Societat

Incorporació d'un nou vaguista de fam a les portes de l'Ajuntament d'Alfafar

Mª José va estar hospitalitzada dissabte passat a causa d'una pujada de pressió arterial i per deshidratació

En la vesprada del passat dissabte 14 de setembre a les 19,30 hores, les assistències sanitàries es van haver d'emportar Maria José a l'hospital, degut a la forta pujada de pressió arterial i deshidratació que patia a causa de la vaga de fam sostinguda durant més de 50 hores.

Des de hui mateix, s'incorpora un nou vaguista i es perfila el calendari de mobilitzacions que començarà amb una concentració massiva per a dimarts 17 de setembre a les 19,30 hores a les portes de l'Ajuntament. També s'ha dissenyat una concentració davant la Diputació de València per al dijous 19 de setembre a les 19,30 hores.

Minuts després de l'evacuació de la vaguista, la Policia Municipal d'Alfafar, comunicava una multa a la Cooperativa Social del Barri Orba, per la carpa en què dormen els vaguistes, mostrant així, en opinió del “Kol·lectiu del Parke”, un excés de cel que porta la municipalitat a no respectar els dret humans.

Aquesta segona multa, podria ser el prolegomen a l'amenaça de desallotjar i detenir els participants de l'acampada d'ací a pocs dies.

Fa cinc dies que començà aquesta vaga de fam indefinida davant la negativa de l'alcalde d'Alfafar de retirar el decret que entrebanca la renovació del contracte laboral vigent des de fa 27 anys.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.