Societat

Espadaler denuncia una “opacitat intolerable” del govern espanyol i de l'empresa que gestiona el projecte Castor

El conseller d'Interior participarà aquest dijous al vespre a la reunió a Alcanar entre Generalitat i alcaldes de les Terres de l'Ebre

El conseller d'Interior, Ramon Espadaler, ha denunciat aquest dijous una “opacitat intolerable” per part de l'empresa responsable de la gestió del magatzem de gas submarí Castor com del govern espanyol en relació amb els terratrèmols que estan afectant els últims dies a les costes de Castelló i de les Terres de l'Ebre. En declaracions a TV3, Espadaler s'ha queixat de la falta d'informació, denúncia que també estan fent diferents alcaldes de les Terres d'Ebre. El conseller s'ha mostrat “preocupat” per la situació i ha explicat que aquest dijous al vespre assistirà a la reunió prevista a l'Ajuntament d'Alcanar entre representants de la Generalitat i alcaldes de la zona per parlar de la situació.

Espadaler s'ha mostrat preocupat per la situació i ha explicat que “per donar resposta al neguit que som conscients que hi ha a l'Ebre” assistirà a la reunió a Alcanar entre representants de la Generalitat i alcaldes de la zona. L'objectiu és “informar-los de tot el que hem estat fent” i “transmetre aquesta sensació de confiança”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.