Societat

La 10ª edició de la Jornada Solidària a Ibi es farà a l'antiga fàbrica Rico

L'objectiu és conscienciar a la ciutadania del valor de la solidaritat

La 10ª edició de la Jornada Solidària d'Ibi tindrà lloc el dissabte 26 d'octubre a l'antiga fàbrica Rico. Un dia en el qual les associacions solidàries tindran màxim protagonisme i on majors i petits podran gaudir d'atraccions i tallers infantils, unflables i toro mecànic de 10 a 21 hores.

Sara Díaz, regidora de Serveis Socials, ha comentat que «conscienciar a la ciutadania del valor de la solidaritat és un dels nostres principals objectius i esperem que aquesta Jornada Solidària, com totes les que s'han fet, siga una oportunitat per a tots. Convide i anime als iberuts a venir aquest dia a gaudir d'un bon ambient i de moltes activitats».

Quant al programa, a les 10 hores ADIBI serà l'encarregat d'iniciar el programa amb el Circuit d'Accessibilitat Tancat per a la demostració amb cadires de roda i a les 12'30 tindrà lloc el compta contes “El somni de Román”, de la companyia Tric Trac Teatre.

Durant el dia, les associacions estaran disposades a informar sobre els seus projectes als visitants, així com oferir informació variada sobre les seves activitats. La cloenda de la jornada tindrà lloc a les 19' hores amb l'obra teatral “Història d'un robot”, de Faula Teatre.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.