Educació

El Consell de xiquets d'Alaquàs clou el mandat amb un acte al castell

aquest òrgan de participació ha participat en la posada en marxa de serveis municipals com els Horts Urbans i l'Ordenança d'Animals de Companyia i en la millora d'alguns projectes com l'anàlisi de l'estat dels parcs públics, les vies exclusives per a vianants i l'augment de la senyalització vial en els accessos als col·legis

El Castell d'Alaquàs va acollir la clausura de l'actual Consell de Xiquetes i Xiquetes en un acte celebrat a la sala Cremona del monument on l'Alcaldessa d'Alaquàs, Elvira García Campos, va realitzar un acomiadament a tots els seus representants per tal d'agrair-los el treball realitzat en els tres anys de durada.

En l'acte van estar presents els vint-i-un xiquets i xiquetes que formen part d'aquest Consell en representació dels diferents centres escolars així com també els pares i mares dels protagonistes. Les eleccions per a la constitució del nou Consell que estarà format per altres representants es celebraran al mes de gener.

En els tres anys de funcionament d'aquest Consell, l'Ajuntament d'Alaquàs s'ha fet ressò de les preocupacions dels seus representants, materialitzant-les en l'execució de diferents projectes i en la millora de les seues actuacions, tal i com ha proposat el Consell de Xiquets i Xiquetes.

Alguns projectes en els què ha col·laborat aquest organisme municipal han estat la posada en marxa dels Horts Urbans, l'Ordenança d'Animals de Companyia i la campanya de conscienciació sobre la recollida dels excrements. Han realitzat també propostes per millorar el projecte de vies exclusives per a vianants i l'augment de la senyalització vial en els accessos als col·legis, han col·laborat en l'anàlisi de l'estat dels parcs públics i dels gronxadors i han realitzat propostes també per a les Festes Majors i altres iniciatives com el banc de llibres i l'acte d'acolliments civils. Han participat també en altres actes com l'Homenatge a Enric Valor o el Xé Aniversari del Castell d'Alaquàs.

Fa dotze anys

El Consell de Xiquets i Xiquetes va nàixer a Alaquàs fa 12 anys amb l'objectiu de possibilitar que aquest pogueren participar i intervindre en els assumptes municipals aportant propostes per a la construcció i la millora de la ciutat. Des que es va crear, el Consell ha informat i assessorat l'Ajuntament d'Alaquàs sobre els problemes específics de la infància, realitzant, així, les seues propostes d'actuació i plantejant solucions als problemes que puguen donar-se, tot fomentant entre els menors els valors de democràcia, tolerància, respecte i acceptació de la diversitat cultural.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Salt activa tres jocs de rutes per descobrir escultures i arbres monumentals de la vila

SALT

S’han fet 80 ablacions al Trueta que corregeixen fibril·lacions auriculars

GIRONA
Societat

Hauran de desinsectar corrals i tancats de festes amb bous per controlar el virus de la llengua blava

Tortosa

Aproven la reforma de la placeta de l’Eixample

ROSES
Medi ambient

Greenpeace alerta de trams de la costa en “molt mal estat”

Barcelona
salut

Nova tecnologia a l’hospital de Reus per optimitzar l’administració de la quimioteràpia

Reus

La UdG ha acollit el congrés d’Innovació Educativa als Ensenyaments Tècnics

GIRONA

Cadaqués avança en el nou POUM i presenta la memòria de participació ciutadana

CADAQUÉS

La Vall de Camprodon vol un servei mancomunat de Policia Local

CAMPRODON