Societat

Els empresaris d'Ibi organitzen un concurs de felicitacions de Nadal

La iniciativa va adreçada per a xiquets i xiquetes entre dos i nou anys

L'Associació d'Empresaris d'Ibi (IBIAE) organitza un Concurs infantil de Felicitació nadalenca amb l'objectiu de potenciar les joguines d'Ibi així com les seues empreses.

El concurs, dirigit a xiquets i xiquetes d'entre 2 i 9 anys, ha estat possible gràcies a la col·laboració de vàries empreses associades, totes elles companyies que han aportat joguines a aquest concurs infantil.

Tots els nens que vulguen participar han de realitzar un dibuix en format DIN-A4 relacionat amb el nadal, amb tècniques de presentació lliures encara que es valorarà la inserció de motius i tradicions iberudes.

Hi haurà un total de tres premiats. El xiquet que obtinga el primer premi triarà cinc joguines, el guanyador del segon, quatre, i el tercer premiat, tres.

A més, la felicitació nadalenca guanyadora serà la que aquest any utilitzarà IBIAE per felicitar als seus associats, així com a tots els organismes i mitjans de comunicació.

Els participants han d'adjuntar en el revers del dibuix les dades personals, mentre que l'últim dia per presentar els dibuixos serà el 16 d'aquest mes.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia