Societat

El “Col·lectiu del Parke” podria tornar a la vaga indefinida

També s'ha proposat reprendre l'estada davant les portes de l'Ajuntament d'Alfafar en cas que no progresse l'acord que s'hi negocia

Tot i que les negociacions continuen fent el seu lent camí, el “Kol·lectiu del Parke” anuncia noves mobilitzacions en cas que les reunions que es mantenen amb l'Ajuntament no donen els fruits esperats.

Així ho han fet saber als mitjans de comunicació valencians, sempre i quan la municipalitat d'Alfafar mantinga la seua postura de bloqueig en relació a l'establiment d'un conveni de col·laboració.

Sols en aquest cas, els components de l'esmentat “Kol·lectiu” han anunciat l'inici d'una nova campanya consistent en una estada indefinida diürna en la plaça Vella del Barri Orba, en la què s'hi realitzar una consulta popular al veïnat sobre la continuïtat de la neteja i el projecte de la “Kooperativa”.

No es descarta la promoció d'una vaga de neteja, per ala qual ja ha estat comunicada a la Conselleria i s'han establert els serveis mínims per damunt del decret de l'Ajuntament que la considerava “il·legal”.

Ara mateix, les posicions es mantenen semblants a les ja existents abans de començar negociacions. L'Ajuntament acaba d'aprovar al plenari del 28 de novembre, el plec de condicions per al concurs públic del contracte de neteja, malgrat el desacord amb la bancada dels grups de l'oposició que demanaven un remat favorable a la “Kooperativa del Parke”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia