Societat

Alumnes d'hostaleria de Perpinyà visiten Empordàlia

Les classes europees de català de la secció hostaleria de l'Institut Blum de Perpinyà han visitat el centre de producció d'oli i de vi de Pau, Empordàlia, a l'Alt Empordà.

Aquests alumnes reben un ensenyament professional lligat a la cuina nostra, específic en català (tota la resta és en francès). Durant la visita han vist els processos d'elaboració, de conservació i d'embotellatge de l'oli i del vi. Han fet un exercici de degustació. La voluntat de l'establiment és de teixir intercanvis i visites transfrontereres per tal de compartir experiències, tècniques i saber-fer. Així, el Lycée Blum és agermanat amb l'escola d'Hosteleria de Girona (Sant Narcís) i la de Figueres i uns quants alumnes fan pràctiques a l'Empordà. Actualment estan treballant en l'organització d'un sopar català que serà servit al restaurant d'aplicació al febrer.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia