Societat

L' AFA Banyeres cumplix 10 anys

L'associació de familiars de malalts d'Alzheimer va celebrar el darrer dissabte el seu 10é aniversari de creació amb la celebració d'un acte públic a la Casa de Cultura

L'associació va celebrar el darrer dissabte el seu 10é aniversari de creació amb la celebració d'un acte públic a la Casa de Cultura a partir de les 11 del matí.

Com acte preliminar a la intervenció d'Emilio Marmaneu, president de la FEVAFA de la Comunitat Valenciana, l'alcalde Toni Belda i el president local José Tortosa, es va projectar l'audiovisual “Deu anys de l'AFA Alzheimer a Banyeres de Mariola”, per a després passar a glosar per part dels oradors quins han estat els aspectes més importants que han constituït el devenir de l'associació en els seus deu primers anys d'existència, així com posar de manifest les necessitats primordials de l'associació per intentar millorar la prestació assistencial que desenvolupa amb una possible ampliació de les seues instal·lacions, prec que va efectuar Emilio Marmaneu a l'alcalde.

El desé aniversari de l'AFA Banyeres es veurà complementat el divendres 21 de febrer amb la conferència que pronunciarà el neuròleg José Manuel Moltó, de l'hospital Verge dels Lliris d'Alcoi, a la Casa de Cultura a partir de les 20 hores i sota el títol “L'Alzheimer al Segle XXI”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia