Societat

Un home ataca amb arma blanca una anciana i la seva cuidadora a Matadepera i després se suïcida

La propietària de la casa resulta ferida lleu i la cuidadora és ferida de gravetat, però es troba fora de perill

L'agressor havia discutit amb l'àvia pel cobrament d'un deute

Un home de 49 anys ha agredit aquest dissabte a la nit una àvia i la seva cuidadora a Matadepera i després s'ha llevat la vida fent-se una tall al coll.

L'agressor ha accedit al domicili de l'anciana, una dona de 82 que es trobava amb la seva cuidadora, per reclamar-li el pagament d'una factura per uns treballs de jardineria.

L'home, amb problemes mentals i molt conegut al poble per, ha atacat les dues dones amb un gran ganivet després d'una forta discussió i ha causat ferides greus d'arma blanca a la jove cuidadora i lleus a l'anciana.

Després, l'home s'ha suïcidat fent-se un tall al coll mentre fugia de l'habitatge, situat al passeig Arnau, un carreró sense sortida en ple centre de la població.

Els Mossos han estat alertats cap a les nou de la nit del dissabte que un home estava ferit de gravetat per arma blanca i estès a terra a la confluència del carrer Sant Llorenç amb el Passatge Josep Valls de Matadepera. Aquest mateix individu era el que instants abans havia accedit al domicili de l'anciana, al passeig Arnau.

Les dues dones ferides han estat traslladades a l'Hospital de Terrassa i a la Mútua de Terrassa, on la cuidadora ha estat operada aquesta matinada. Segons ha pogut saber l'ACN, la noia continua greu però està fora de perill i no es tem per la seva vida.

L'Àrea d'Investigació Criminal de la Regió Policial Metropolitana Nord s'ha fet càrrec de la investigació per determinar les circumstàncies d'aquests fets.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.