Societat

La filà “Pirates” inicia el cicle d'entradetes 2014 a Banyeres de Mariola

Serà la que obrirà de forma oficial el cicle d'entraetes de les festes de Moros i Cristians 2014 aquest dissabte 15 de març

La filà de Pirates serà la que obrirà de forma oficial el cicle d'entraetes de les festes de Moros i Cristians 2014 de Banyeres de Mariola amb la seua desfilada en la vesprada nit del dissabte 15 de març. Amb aquest s'inicia tot un seguit d'actes previs a la celebració de les festes en el seu calendari tradicional del 22 al 25 d'abril.

La festa també viurà un altre acte important amb la presentació de la revista-programa de festes que tindrà lloc el diumenge 16 de març al Teatre Principal. Posteriorment, i sempre en la vesprada nit de dissabtes com així ho va acordar la Comissió de Festes de St. Jordi, anirà discorrent la resta de les distintes entraetes, estant prevista la del Moros Vells en la vesprada del dissabte 22 de març.

A la filà més nombrosa de Banyeres els seguiran els Cristians i els Estudiants en la vesprada nit del dissabte 29 de març i, una vegada entrat ja el mes d'abril, seran els Marrocs i els Maseros els que realitzen el seu acte fester particular el dissabte 5 d'abril.

A partir del migdia del 6 d'abril, el Teatre Principal acollirà una vegada més la celebració de l'acte d'Exaltació de Capitans i Bandereres, que enguany abandona el seu dia de celebració tradicional del Dilluns de Pasqua degut a la proximitat de l'inici de les festes al dia següent, és a dir, el 22 d'abril.

Les entraetes continuaran el dissabte 12 d'abril amb els Jordians i Moros Nous com actes previs al parèntesi obligat de la Setmana Santa, per a continuar el Diumenge de Glòria amb la matinal dels Contrabandistes i la vespertina dels Califes, just un dia abans del Trasllat de la figura de St. Jordi en la vesprada del 21 d'abril, com avantsala de l'inici dels quatre dies de festes, del 22 al 25 d'abril.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia