GASTRONOMIA
‘Pals i la cuina de l'arròs' reuneix onze restaurants
Onze restaurants participen enguany en la campanya gastronòmica Pals i la cuina de l'arròs, una iniciativa que aquest any arriba a la 21a edició. Els onze restauradors presenten als seus clients un menú que té l'arròs de Pals com a plat més destacat. Els establiments participants en aquesta edició són l'Antic Casino, Ca la Teresa, Can Rubén, el Golf Platja de Pals, La Vila, Les Dunes, el Mont Aspre, el Portal de Mar, Sa Gatonera, Sa Punta i el Sol Blanc. La campanya s'ha iniciat aquest cap de setmana passat i s'allarga fins al dia 4 de maig. Les activitats son diverses i van des de les visites guiades, els tallers d'espigues d'arròs i el curs de cuina de l'arròs a la ruta amb el tren El Xiulet de Pals pels arrossars. Hi ha diversos hotels que fan promocions especials. Les visites guiades són tres: Visca el rei, mori l'arròs (30 març i 27 d'abril), Superstició, llegenda i creences populars (12 i 19 d'abril) i les Rutes literàries.