Societat

Troben un home mort amb signes de violència a Sant Feliu de Buixalleu

La víctima, un home d'uns 80 anys resident a la urbanització Rio Parc, tenia ferides d'arma blanca

Els Mossos d'Esquadra investiguen el cas, que es troba sota secret de sumari

Els Mossos d'Esquadra investiguen la mort d'un home a Sant Feliu de Buixalleu, segons han informat en un comunicat.

La policia ha rebut aquest dijous a tres quarts de dues del migdia un avís alertant de la troballa del cos d'un home amb signes de violència en una casa d'una urbanització del municipi. Els agents s'han desplaçat ràpidament al lloc i han pogut corroborat els fets. El cadàver tenia diverses ferides i tot apunta que serien a conseqüència d'un atac amb arma blanca.

La víctima, un home d'uns 80 anys, vivia en una casa de la urbanització Rio Parc. Qui ha donat l'alerta a la policia, després de trobar-se el cadàver, ha estat la seva dona. Segons els veïns, la dona aquest matí ha anat a classes d'informàtica i quan ha tornat, s'ha trobat la víctima morta a dins l'habitatge, informa l'ACN.

Es creu que l'hora en què s'ha comès el crim ha estat poc després del migdia, perquè pels voltants de les dotze alguns veïns de la zona han vist l'home treballant a l'hort.

L'Àrea d'Investigació Criminal de la Regió Policial de Girona s'ha fet càrrec del cas. El jutge ha decretat secret de sumari.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el darrer article gratuït dels 5 d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia