Educació

L'Alcúdia acull el VIIè Congrés d'Educació Josep LLuís Bausset

S'obre el termini d'inscripció per a unes jornades previstes per al 25, 26 i 27 de setembre a la Casa de la Cultura

Organitzades de manera coral per totes les escoles públiques de la localitat, amb el suport de la municipalitat d'aquesta població de la comarca de la Ribera, la Universitat de València Estudi General, l'editorial Bromera i el sindicat Comissions Obreres.

Sota el nom genèric del que fou prohom d elka vila, Josep Lluís Bausset, aquesta edició s'aixopluga sota el genèric “L'educació en un món líquid” amb la participació de reconeguts professors i especialistes de diverses universitats peninsulars.

Així, el dijous 25 de setembre s'analitzarà l'informe Pisa i el que es deu ensenyar a les escoles. Aquesta anàlisis corerrà a càrrec del catedràtic de Sociologia de la Universitat Complutense de Madrid. Posteriorment, lamestra i llicenciada en Pedagogia, presidenta de l'Associació “Francesco Tonucci” desenvoluparà la ponència “Líquid colors: educar en el segle XXI”.

Per al dia següent, el divenres 26 de setembre, el director del postgrau en Educació Emocional i Benestar d ela Universitat de Barcelona, desenvoluparà la ponència “L'educació emocional: d'una realitat líquida a una fonamentació sòlida”.

També tindrà cabuda, l'anàlisi del currículum escolar per a educar una ciutadania democràtica, crítica i capacitada, així com l'anàlisi de les desigualtats i educació.

Aquest congrés, també té prevista la participació de la companyia de teatre La Pavana i la posició crítica al voltant de la LOMQE, un extrem que serà analitzat pel catedràtic de Didàctica i Organització Escolar de la Universitat de Múrcia.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia