Societat

OPINIÓ

Fes + es desplega a l'Alt Empordà

L'àrea de Benestar del Consell Comarcal de l'Alt Empordà treballarà en xarxa al llarg del 2014 amb Càritas Diocesana de Girona per posar en marxa el programa Fes + adreçat a joves en situació de vulnerabilitat social a la comarca. La convocatòria del programa Salut i Crisi de Dipsalut d'aquest any ha permès posar en marxa aquest nou recurs a l'Alt Empordà que té com a finalitat oferir suport a joves a partir de 16 anys, tot facilitant l'acompanyament en itineraris formatius postobligatoris i línies de treball per la inserció sociolaboral.

El programa Fes + és molt adequat per a la comarca en tant que ofereix un nou recurs amb metodologies i eines de treball especialitzades per intervenir amb aquests joves, orientades a treballar la seva motivació i la seva millora competencial.

El programa Fes + es desplegarà als municipis de Castelló d'Empúries i Sant Pere Pescador. Aquest nou recurs ampliarà l'oferta de serveis adreçats a aquest perfil de joves amb què comptem a l'Alt Empordà com són el programa Okup'Alt del mateix Consell Comarcal, el servei Jove de l'Ajuntament de Castelló d'Empúries i les activitats del Punt d'Informació Jove de l'Ajuntament de Roses.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia