Belltall dedica una jornada a promoure l'all, el seu producte típic

Belltall va celebrar ahir la primera Festa de l'All. En aquesta primera edició, la festa va consistir en una xerrada sobre els efectes beneficiosos de l'all per a la salut a més d'un aperitiu. A Belltall, s'hi conrea un tipus d'all específic, que té la cabeça petita i es conrea en secà. Les condicions de les terres que envolten el poble, tant pel que fa a l'alçada com per la climatologia, fan que sigui un tipus d'all concret.

Per tastar-lo, es va fer un aperitiu a base de pa torrat, all i embotits de la comarca. De les 130 persones assistents a la conferència, es va passar a les 200, que es van acostar al Fossar de Belltall per tastar l'aperitiu. Segons el president de l'Associació d'Amics i veïns de Belltall, Pep Tosas, la festa de l'all va celebrar una primera edició modesta però amb ganes, per part de l'organització, de repetir-la i fer-la «més completa, amb més actes».



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
Ciència

El VHIO avança cap a una teràpia dirigida per a un tumor rar

Barcelona
Salut

Una visió integral per tractar els TCA en adults de tot el país

Martorell
Societat

Mor Joan Camps Florit, flabioler de les festes de Sant Joan de Ciutadella

El Terracotta Museu presenta ‘Contingent’ del ceramista Lluís Xifra

LA BISBAL D’EMPORDÀ
SUCESSOS

Comissen una boa i una pitó de Birmània a un particular

Monistrol de Montserrat
METEOROLOGIA

Les comarques de Lleida poden superar demà els 40 graus

LLEIDA
societat

La Festa de l’Estiueig de Ribes de Freser estarà dedicada a Àngel Guimerà

Ribes de freser

Reforç policial i un dron nocturn a Mataró per vigilar les Santes

mataró
ECONOMIA

El sector del turisme rural vol que es regulin els pisos turístics als pobles

Barcelona