Societat

Dos morts i quatre ferits lleus en un xoc entre un autocar i un turisme a Alcover

L'accident ha tingut lloc cap a les 14h del migdia a la C-14z a la cruïlla amb la TV-7222

Les víctimes són els ocupants del cotxe sinistrat

Dos morts i quatre ferits lleus és el balanç d'una col·lisió entre un turisme i un autocar a la C-14z a l'altura d'Alcover (Alt Camp), a la cruïlla amb la TV-7222, aquest dissabte al voltant de les dues del migdia, segons ha informat el Servei Català de Trànsit. Les víctimes mortals són els ocupants del cotxe sinistrat.

Els fets han passat quan l'autobús, de la companyia Mon Bus, efectuava la línia Reus-Alcover per la carretera principal quan ha xocat amb violència amb el turisme. Les causes del sinistre encara s'estan investigant, malgrat que les primeres hipòtesis apunten que el cotxe no s'hauria aturat a la cruïlla.

Els dos ocupants del turisme han mort a causa de l'impacte i el conductor de l'autobús ha patit ferides al peu al quedar-li enganxat als pedals i ha estat traslladat a l'Hospital Pius de Valls en un estat 'menys greu', segons el SEM.

La resta de passatgers del vehicle han resultat ferits lleus: dos han estat donats d'alta in situ i un altre també ha estat traslladat al centre hospitalari de la capital de l'Alt Camp.

En l'accident hi han treballat cinc patrulles dels Mossos d'Esquadra i sis vehicles dels Bombers de la Generalitat

La carretera ha quedat tallada durant unes dues hores mentre treballaven els cossos de seguretat, i s'ha habilitat un pas alternatiu per al trànsit.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia