Societat

Carles Cano conta contes a la Bibliopiscina de l'Alcúdia

Els més joves han gaudit de les històries i les rondalles explicades pel narrador

Els xiquets i xiquetes de l'Alcúdia que es trobaven hui a la piscina municipal del poble han pogut gaudir de nou de contes populars i gran varietat de llibres entre bany i bany.

Avui 11 de juliol s'ha celebrat, novament, l'espectacle de contacontes a la piscina municipal de l'Alcúdia, junt amb el servei diari de bibliopiscina que ja ofereix l'ajuntament del poble als seus nens i nenes durant la setmana.

Carles Cano ha fet passar una entretinguda estona a mes de 60 xiquets amb els seus Contes de camí, els quals inclouen tant narracions populars com de màgia i fins i tot de terror. L'artista, qui gaudeix de mes de 30 anys d'experiència en aquest terreny, assegura que es sent satisfet i content doncs es meravellós complir el repte de que els seus contes capten l'atenció de menuts i no tan menuts en un espai obert com es la piscina.

Per a tancar el cicle d'espectacles que ofereix l'ajuntament de l'Alcúdia durant el mes de juliol, la piscina rebrà el divendres 18 a les 12 del migdia, a la contacontes Mitja Lluna qui segur farà passar-ho d'allò més bé amb “El teatret de mitja lluna”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia