Educació

Alumnat i professorat de la UJI participen a Itàlia d'un projecte europeu intensiu

Quatre alumnes i dos professors es troben a la ciutat italiana de Pavia immersos en el projecte intensiu europeu Hèrcules 2014

Fins al 26 de juliol de 2014, els alumnes del Grau d'Arquitectura Tècnica de la Universitat Jaume I de Castellón Roberto Verdoy Sánchez, Wilman V. Meneses Orbe, Darius M. Casabona Gazol i Óscar Gijón Peñarroja i els professors Joaquín Martínez Moya i José Teodoro Garfella participen en el projecte intensiu europeu Hèrcules 2014 d'expressió gràfica arquitectònica que s'està desenvolupant a la ciutat italiana de Pavia.

La Universitat pública de Castelló participa com a sòcia en el projecte «HERCULES drawing as communication tool of students of architecture/engineers from European Universities» que prèviament ha tingut lloc en Gliwice i Opole, a Polònia.

En aquesta segona edició participen almenys 12 professors tutors I 60 alumnes de 6 universitats I 5 països (Itàlia, Espanya, Polònia, Finlàndia i Dinamarca).



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Els nostres subscriptors llegeixen sense anuncis.

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia