Dotze cellers de vi de l'Empordà fan un tast al cim del Puigmal
Una dotzena de cellers i unes 250 persones van celebrar, ahir, un tast de vins insòlit al cim del Puigmal, a 3.000 metres d'alçada. L'esdeveniment va ser organitzat per la DO Empordà i és la cinquena edició d'aquest tast. L'activitat va tenir novament la col·laboració dels Castellers de Figueres, que van fer un espectacular pilar al cim de la muntanya. Una imatge simbòlica que vol posar de manifest l'esforç dels cellers empordanesos per millorar els seus vins i la intenció de situar-los tan amunt com sigui possible. Acompanyats pel bon temps, els participants van iniciar l'ascensió al cim des del coll de Fontalba a primera hora del matí. En poc més de tres hores, els excursionistes van coronar el cim del Puigmal, on es va fer el tast i es va gaudir de l'actuació de la colla castellera. Cap a quarts de dues de la tarda, es va iniciar el descens, en què, com a novetat, es va oferir als participants un tast de dolços. Els cellers participants són Vinyes d'Olivardots, Vinyes dels Aspres, Pere Guardiola, Mas Llunes, Espelt Viticultors, Clos d'Agon, Maset Plana, Martí Fabra, Cooperatiu d'Espolla, Can Sais, AV Bodeguers i Lavinyeta.