Societat

Investiguen si una infecció va causar la mort d'un nen de 3 anys

Els Mossos d'Esquadra investiguen la mort d'un nen de 3 anys de Mollerussa després que el van visitar al CAP i a l'hospital Arnau de Vilanova i no li van trobar res.

Els pares el van portar al CAP dimarts a la tarda perquè tenia vòmits i febre, i el pediatra el va derivar a l'Arnau de Vilanova, on va ser donat d'alta al cap d'unes hores amb la indicació que tornessin al metge si no millorava, segons va publicar el diari Segre. Dimecres al matí el nen no presentava cap símptoma de millora i sembla que ja hauria arribat mort a urgències del centre d'atenció primària de la capital del Pla d'Urgell. Des del centre es va comunicar la mort als Mossos i al jutjat de guàrdia de Lleida, que han obert la investigació.

Tot indica que el nen va tenir una infecció generalitzada, coneguda com a sèpsia, que acaba provocant lesions multiorgàniques i és molt difícil de tractar, segons fonts del Departament de Salut, que també van indicar que s'està en espera de la investigació del que va passar, així com del que determini l'autòpsia al menor. El nen i la família són d'origen subsaharià i arrelats a Mollerussa de fa anys.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia