Societat

Interessant derbi vallenc a la Bisbal del Penedès

La Colla Joves triomfa amb una gran actuació i el 3 de 9

La Colla Vella només pot carregar el 4 de 9

Una rearmada Colla Joves va sortir de la Bisbal del Penedès sense ni una rascada i assaborint el sabor dolç de la victòria. A la Colla Vella, en canvi, la cita bisbalenca li va tornar a passar factura, un any més.

El carrer del doctor Robert, un dels més singulars del món casteller, va dictar sentència a favor dels vermells, que van poder cantar victòria en les tres rondes regulars, culminades de manera brillant.

Per començar, la colla de Tomàs Gormaz es va apuntar el 4 de 9 amb el treball just a cada pis per, tot seguit, descarregar el 5 de 8 amb molta solvència. Aquest va ser el seu castell més interessant en clau de futur, ja que presentava l'alineació del tronc del 5 de 9 que la colla vol tenir a punt per Sant Fèlix. El 3 de 9 tampoc li va presentar cap problema i va culminar la seva gran actuació amb un magnífic pilar de 7, que té tota la pinta de convertir-se en pilar de 8. Després de l'ensopegada de la Firagost amb el 2 de 9, els camises vermelles necessitaven una funció com la que van firmar ahir.

Caiguda inoportuna

La diada bisbalenca va tornar a ser severa amb la Colla Vella, per a la qual sembla que aquesta plaça sigui malastruga. La colla de Manel Urbano va resoldre bé la sortida amb un 3 de 9 ben defensat a la baixada, però després es va embolicar amb el 4 de 9. Mal lligat i amb canvis forçats al tronc, el castell no va pujar bé i es va trencar després de la coronació. Gerra d'aigua freda. La colla rosada va acabar amb el 5 de 8 i cares d'una certa contrarietat. I és que, a aquestes alçades, qualsevol caiguda es pot pagar cara.

Els Xicots de Vilafranca van completar el cartell de la diada amb una actuació que va tenir en la torre de 8 carregada el seu millor castell. Els vilafranquins també es van apuntar el 3 de 8 i el 4 de 8.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Acord per la continuïtat de la concessió de l’activitat de l’estació de la Vall de Núria

QUERALBS

SOS Costa Brava lamenta que no s'actuï contra els ‘delinqüents nàutics’

palafrugell
Societat

Mala maror a la DO Terra Alta

Gandesa
LLORET DE MAR

L'Ajuntament renova 90 papereres i 330 bancs al centre del municipi

LLORET DE MAR

La veterinària inhabilitada de Vidreres acusada d’intrusisme, en llibertat

VIDRERES
EL PORT DE LA SELVA

El servei d'aigua potable es recuperarà progressivament les properes hores

EL PORT DE LA SELVA
medi ambient

Una fuita en l’emissari de la depuradora del Maresme obliga a prohibir el bany entre el Masnou i Premià

El Masnou
FIGUERES

La Clínica Santa Creu signa un conveni per millorar el transport sanitari

FIGUERES
mobilitat

Canvis en la mobilitat a l’entorn de l’estació de Sants a partir del 12 d’agost

Barcelona