Societat

Èxit en les activitats d'envelliment actiu

Més de 97.000 persones grans han participat en el programa Gent 3.0

Es promou la salut, el voluntariat i l'ús de les noves tecnologies

El programa Gent 3.0, impulsat per l'Obra Social La Caixa, ha fet partícips de les seves activats 97.000 persones grans catalanes durant el primer semestre del 2014. L'objectiu de la iniciativa és millorar el benestar de la tercera edat a partir de la promoció de la participació social i de projectes que contribueixin a millor la seva qualitat de vida. Aquest envelliment actiu està dinamitzat per activitats i recursos que es distribueixen en un total de 608 centres de persones grans de tot l'Estat, la majoria en conveni amb diferents administracions públiques. Es facilita informació i coneixement perquè les persones grans puguin incorporar a la seva vida hàbits saludables que els ajudin a mantenir l'autonomia i la motivació perquè es mantinguin com a membres actius de la societat.

Els tres eixos del programa són les activitats de salut, com l'anomenada Menys dolor, més vida, que ajuda a comprendre el dolor i afrontar-lo; les activitats de participació social, com la d'acció local; i les de les tecnologies TIC, que ajuden la gent gran a crear projectes digitals a partir de les seves pròpies motivacions i interessos.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia