Societat

Cap nen sense motxilla

L'empresa Miquelrius posa en marxa una campanya per aconseguir que tots els infants tinguin material escolar

L'Estat ha reduït les beques a les famílies tot i la crisi

L'empresa de material d'oficina Miquelrius ha engegat la campanya Cap nen sense material escolar, que pretén minimitzar el nombre d'alumnes que comencen el nou curs escolar, al setembre, sense estar ben equipats i disposar de totes les eines necessàries per dur a terme l'activitat acadèmica.

Per aconseguir-ho, l'empresa se serveix de l'auge de les xarxes socials. Així, per cadascun dels seguidors de Miquelrius a Facebook, Twitter, Blog o Pinterest que faci un “m'agrada”, repiuli o comparteixi la informació de la campanya, l'empresa donarà un quadern i una carpeta a alguna de les entitats que treballen en projectes de nens en risc d'exclusió social.

A banda d'aquesta campanya, Miquelrius n'ha engegat una altra, també amb els mateixos objectius, en aquest cas en col·laboració amb la cooperativa Abacus. La campanya consisteix a subministrar motxilles usades, juntament amb el material escolar, a nens amb pocs recursos. Segons explica l'empresa, per cada motxilla usada que la persona que vulgui col·laborar-hi porti a qualsevol botiga Abacus, aquest tindrà un cupó de descompte de 3 euros per adquirir una motxilla Miquelrius. La campanya durarà fins al 30 de setembre, amb el nou curs escolar ja iniciat.

La iniciativa coincideix en un moment en què, tot i les estretors econòmiques que pateixen moltes famílies de l'Estat, el Ministeri d'Educació ha reduït de forma dràstica les beques en concepte de material escolar i llibres de text.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia