Societat

Les fortes pluges provoquen inundacions i desperfectes a Lleida

Els Bombers han rebut 55 avisos per arbres caiguts inundacions i altres despreniments

Les fortes pluges que han caigut aquesta matinada a les comarques de Lleida i de la Catalunya central han provocat inundacions i desperfectes, informa el Servei Meteorològic de Catalunya (SMC).

En total, els Bombers de la Generalitat han rebut uns 55 avisos relacionats amb la pluja a la Regió d'Emergències Lleida (45) i Centre (10).

La majoria dels avisos per pluja han estat per arbres caiguts, elements estructurals caiguts, inundacions o sanejament de façanes.

A causa de la tempesta, s'ha enfonsat un magatzem adossat a una casa unifamiliar a la carretera entre Lleida i Corbins, però no cal lamentar ferits, segons els Bombers.

Així, a Seròs (Segrià) s'han acumulat 20,9 litres en 30 minuts, i altres acumulacions en tan sol mitja hora en el Segrià i en la Noguera importants han estat les d'Albesa -20,6 litres-, Alguaire -34,2- i Vilanova de Segrià -23,8-.

En aquests moments, la tempesta es manté activa al nord de la Ribera d'Ebre, si bé tendirá a minvar ràpidament.

També per causa de la pluja, segons el Servei Català de Trànsit, està totalment restringit el trànsit a les carreteres BP-1103 i BP-1121, a Monistrol de Montserrat (Bages), per uns esllavissaments.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia