Societat

La Pere Tarrés ha becat 3.255 infants a l'estiu

Els ajuts per a colònies i casals han pujat un 40% respecte a l'any passat

Un total de 3.225 infants en risc d'exclusió han participat aquest estiu en les colònies i els casals de la Fundació Pere Tarrés gràcies a una beca de la campanya Ajuda'ls a créixer. La fundació va fer ahir balanç de la iniciativa i va destacar que hi ha hagut un increment d'un 40% dels ajuts respecte a l'any passat i s'hi han dedicat més de vuit-cents mil euros. La campanya té el suport del Departament de Benestar Social i Ciutadania, l'Ajuntament de Barcelona, les diputacions de Barcelona i Tarragona i diferents organitzacions, empreses i particulars.

La Pere Tarrés, que ha incrementat un 176% el nombre d'ajuts en els últims tres anys, té entre les seves prioritats “garantir l'accés a l'educació en el lleure de tots els infants”. “Al final es tracta de poder ser allò que realment són: nens i nenes”, va insistir ahir la portaveu de l'entitat, Maria València. Les activitats de lleure s'han reforçat especialment aquest any a l'agost.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia