Societat

La Societat Espanyola de Llengua i Literatura Anglesa Medieval i la Creu Roja celebren trobades aquesta setmana a Morella

La vila continua potenciant el turisme de congressos amb noves trobades aquests mesos de setembre i octubre

Morella continua potenciant el turisme de congressos a aquest any 2014, en què celebra el 600 aniversari de les Converses. Així, aquesta mateixa setmana es produiran dues cites de rellevància, com són el vint-i-sisè congrés de la Societat Espanyola de Llengua i Literatura Anglesa Medieval (Selim) i el comitè provincial de Creu Roja.

El Selim reuneix importants professors, investigadors i alumnes de tota Europa, des del dijous i fins dissabte. D'aquesta manera, la Universitat Jaume I agafa el testimoni de les de Salamanca i Còrdova, organitzadores de les dues últimes edicions, i celebrarà aquest congrés a la localitat dels Ports. A més, en el marc d'aquest congrés, també es realitzaran dues activitats obertes al públic el dijous, com són els romanços medievals a la porta de la Basílica Arxiprestal o el concert Supramúsica en el Convent de Sant Francesc.

La Societat Espanyola de Llengua i Literatura Anglesa Medieval té com a objectiu el fomentar, estimular i impulsar al nostre país, l'estudi i investigació de la literatura medieval anglesa, tant en els aspectes lingüístics com en els culturals o literaris. Cada any celebra un congrés en una universitat d'Espanya i es donen cita importants acadèmics provinents de diversos llocs del continent europeu, especialment, del nostre país i del Regne Unit.

Creu Roja

D'altra banda, la Creu Roja celebrarà el seu comitè provincial a l'ajuntament de Morella. Així, aquesta organització ha tornat a escollir la localitat dels Ports per celebrar una important trobada.

Cal recordar que el consistori i aquesta entitat mantenen la seva col·laboració en diferents projectes i signen un conveni de col·laboració anual per garantir el servei de teleassistència per a la gent gran i per al suport d'aquesta entitat a les activitats festives que tenen lloc a la ciutat.

A més, cal assenyalar que el mes que ve, Morella tornarà a ser la seu del Curs d'introducció a la didàctica de la llengua com a idioma estranger, que organitza la Xarxa Vives. Aquesta serà la cinquena edició d'aquesta trobada.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia