Vallès Oriental

El barri Bellavista fa memòria

Un documental recull la història del barri de les Franqueses

El barri Bellavista, a les Franqueses, també repassa la seva història. En aquest cas, la Taula d'Entitats per a la Millora de Bellavista, amb el suport del Pla de barris de la Generalitat, ha impulsat l'elaboració d'un documental que ha dirigit Agustí Corominas.

El treball se centra en tres eixos: la configuració urbanística d'aquest barri, l'associacionisme, i els moviments migratoris per explicar la realitat de Bellavista. S'ha enregistrat des del gener i fins a la festa major d'aquest any.

El documental es presentarà dimarts que ve a Can Font, a Corró d'Avall, en un acte on participarà l'historiador Joan Garriga, Corominas i membres de la Taula d'Entitats del barri. El divendres que ve es farà una presentació popular del documental en un acte a la plaça Major del barri. Es farà a 1/4 de 10 de la nit i comptarà amb la participació del grup Always Drinking Marching Band i dels Encendraires. Després es farà un sopar popular.

En paral·lel, l'entitat Metges del Món promou un concurs fotogràfic que serveixi per plasmar la multiculturalitat del barri.

La notícia completa a El 9 Nou


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia