Educació

Morella clausura el V Curs d'introducció a la didàctica de la llengua com a idioma estranger

Aquesta trobada s'ha celebrat per cinquè any consecutiu a les localitats de Vinaròs i Morella i l'han tornat a organitzar l'Institut Ramon Llull, l'Acadèmia Valenciana de la Llengua i la Xarxa Vives d'Universitats

Aquesta entitat organitzarà dues trobades més a Morella en les pròximes setmanes

La regidora de turisme de l'Ajuntament de Morella, Maria Rallo, i el director de l'àrea de Llengua i Universitats de l'Institut Ramon Llull, Andreu Bosch, van tancar dissabte passat el cinqué Curs d'Introducció a la didàctica de la llengua com a idioma estranger. Una nova edició celebrada a Vinaròs i Morella i que ha comptat amb una gran participació, completant les quaranta places disponibles i triplicant el nombre de sol·licituds.

De nou, la Xarxa Vives d'Universitats, l'Institut Ramon Llull i l'Acadèmia Valenciana de la Llengua han estat les entitats organitzadores del curs. Una trobada en què destaca la importància de la llengua i que s'adreça a llicenciats i graduats, preferentment en filologia catalana, ia estudiants del darrer any de grau amb l'objectiu de contribuir a la formació de futurs professors per a l'exercici de la docència de la llengua en universitats de l'exterior.

Noves trobades de la Xarxa Vives

La Xarxa Vives d'Universitats continuarà amb la seva aposta per Morella com a seu de les seves trobades i ja ha planificat dues noves jornades dins dels actes del seu vintè aniversari.

Així, entre el 13 i el 16 de novembre tindrà lloc la Jornada Fòrum Vives de Consells d'Estudiants de la Xarxa Vives d'universitats i els dies 4 i 5 de desembre, la Jornada Fòrum Vives sobre igualtat de gènere de la Xarxa Vives d'universitats. Unes trobades que contribuiran a que Morella compleixi el seu objectiu de seguir posicionant-se com una ciutat de congressos.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

El jardí botànic Marimurtra commemora el 150è aniversari de Carles Faust

BLANES
societat

El govern vol anar de la mà del professorat per desenvolupar el conveni amb l’OCDE

barcelona

Denuncien el consistori per omissió de rescat d’un gos que va morir atropellat pel tren

PUIGCERDÀ

Entra en funcionament la remodelada pista polivalent de Can Borrell

BLANES

Detenen un ciutadà pakistanès que viatjava amb un passaport falsificat

LA JONQUERA

Els opositors al parc eòlic marí demanen a Territori que n’avaluï l’impacte

ROSES

El ple aprova el projecte definitiu de la residència i centre de dia

LLORET DE MAR
LA CRÒNICA

Digueu-ne ressaca, cansament o instint de supervivència

Endesa reforça la xarxa per millorar el servei a 17.000 clients de cinc barris

GIRONA