Salut

SALUT

L'empresa TTC no és el focus de legionel·la

Les noves anàlisis oficials dutes a terme a la torre de refrigeració de l'empresa Tractaments Tèrmics Carreres (TTC), que l'Agència de Salut Pública de Catalunya (ASPCAT) va tancar cautelarment el 21 de setembre per la sospita que fos el focus de contagi del brot de legionel·losi de Sabadell que va provocar sis morts, han revelat que el bacteri trobat és “inofensiu per als humans”.

Així ho van assegurar a Europa Press fonts pròximes a l'empresa sabadellenca, i hi van afegir que els nous controls han demostrat que el bacteri trobat no suposa cap amenaça per a l'ésser humà. Fonts oficials de l'empresa, però, no ho van confirmar, tot i reiterar que compleixen els requeriments de desinfecció i manteniment i que es van revisar els circuits de refrigeració dos dies abans de reobrir després de vacances, el 25 d'agost. El brot de Sabadell va coincidir amb un de Ripollet que va provocar quatre morts. Els dos brots van afectar 48 persones.

REDACCIÓ



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.