Reus s’inunda de tapes amb una nova edició de la Ganxet Pintxo
56 restaurants oferiran el millor de cada casa del 6 al 16 de novembre
La Ganxet Pintxo arriba a la seva setena edició, del 6 al 16 de novembre, amb mig centenar d’establiments adherits. Amb la fórmula ja tradicional –2,5 euros per una tapa i un quinto d’Estrella Damm–, la ruta gastronòmica de tardor a la capital del Baix Camp vol oferir nous atractius tant als reusencs com als visitants per gaudir de la ciutat. A més d’alimentar l’estómac, els consumidors també podran fer un acte de solidaritat: tot aquell que faci una donació de sang a l’Hospital Sant Joan de Reus rebrà dos vals i una ampolla d’oli DOP Siurana com a reconeixement. La inauguració de la Ganxet Pintxo de tardor tindrà lloc dimecres, 5 d’octubre, a les 8 del vespre, a la nau de Vermuts Rofes.
El Pintxo Garibotti (mos de coca amb carn argentina, pebrot, chimichurri i formatge fos) al Déu N’hi Do; el Cistell de botifarra negra pera ecològica fornejat amb parmesà de La Coamrca o les Mandonguilles d’ibèric i Voll-Damm amb formatge de Colldejou i avellana de Reus de la Tarongina. Aquestes són només algunes de les 56 tapes que farceixen la ‘carta’ de la Ganxet Pintxo de Tardor 2014. Del 6 al 16 de novembre, la cita gastronòmica permetrà tastar alguna de les millors receptes de casa nostra.