Societat

Espolla

Els vins dolços de l'Empordà

Cinc experts reconeguts del món del vi acaben de publicar el llibre La garnatxa i altres vins dolços empordanesos, uns vins que qualifiquen d'“únics i singulars”. Els autors del llibre són l'escriptor i sociòleg Lluís Tolosa, els escriptors i enòlegs Joan C. Martín i Eduard Puig Vayreda, l'enòleg i ampelòleg Simó Serra i el sommelier Rafel Sabadí. La publicació, prologada pel sommelier Josep Roca, pretén posar aquest vins en valor.

Redacció



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia