Societat

Un home de 70 anys mata l'exparella i la germana d'aquesta i se suïcida a Elx

Els fets han succeït a la urbanització Limoneros de Balsares a la pedania de l'Altet

Un home ha mort presumptament aquest dilluns la seva exparella i a la germana d'aquesta a Elx (Baix Vinalopó) segons que han informat fonts policials, que apunten a què la investigació continua oberta per determinar les causes. L'agressor, d'uns 70 anys d'edat i nacionalitat espanyola, s'ha tret la vida posteriorment, segons les mateixes fonts. Els fets han succeït a la urbanització Limoneros de Balsares a la pedania de l'Altet. L'home hauria utilitzat un objecte contundent, segons els primers indicis, i després s'hauria penjat. Les víctimes tenen edats similars a les de l'agressor i també tenen nacionalitat espanyola.

La policia manté la investigació oberta per confirmar que es tracta d'un cas de violència de gènere, segons que han assenyalat fonts pròximes a la policia judicial, que no han facilitat més detalls pel moment.

Els serveis d'emergències han rebut l'avís cap a les 14:00 hores d'aquest dilluns. Fins el lloc dels fets s'han desplaçat unitats de la policia espanyola així com transport sanitari d'urgència.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Els nostres subscriptors llegeixen sense anuncis.

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia