Societat

Condemnats a 16 i 17 anys de presó per un assassinat a Barberà

Van apunyalar i colpejar un jove el 2011 en un bar després d'una baralla

L'Audiència de Barcelona ha condemnat a 16 i 17 anys de presó tres homes per haver assassinat un jove de 29 anys en un bar del carrer Nemesi Valls de Barberà del Vallès després d'una baralla el novembre del 2011. Un jurat popular ja va declarar-los culpables d'assassinat amb traïdoria i entre tots tres hauran de pagar 320.000 euros a la família de la víctima.

Els fets van passar cap a dos quarts de dues de la matinada del 27 de novembre quan la víctima es va discutir amb dos dels acusats, un dels quals va resultar lleument ferit a la cara després d'agredir-se mútuament a l'exterior del local. Més tard van tornar al bar, acompanyats del germà de l'home lesionat, i va ser aquest qui va apunyalar deu vegades la víctima al tòrax i l'abdomen mentre els altres dos li llançaven objectes com una ampolla de vidre i tamborets, a més de colpejar-lo, fet que li va causar lesions als braços i al cap.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia