Osona/Ripollès

Sant Joan farà pisos de protecció oficial a l’edifici del tanatori

Són quatre pisos de 60 metres quadrats cadascun i estaran acabats d’aquí a un any.

Sant Joan de les Abadesses tindrà aviat nous habitatges de protecció oficial en un edifici propietat d’Incasòl, ubicat al carrer Manigosta, número 4, just on actualment hi ha la sala de vetlla municipal. Precisament l’Ajuntament de Sant Joan ha signat un conveni de modificació amb Incasòl per regularitzar els acords econòmics i patrimonials existents entre les dues administracions. Es preveu que d’aquí a un any ja es puguin adjudicar els habitatges, tot i que encara no s’han detallat els barems que es faran servir.

Segons el conveni que s’ha signat, l’Ajuntament serà qui executarà les obres d’adequació i rehabilitació de l’edifici on es faran els habitatges. D’aquesta manera s’obtindran quatre nous habitatges de protecció oficial per a Sant Joan en règim de lloguer. Els pisos tindran dues habitacions cadascun i una superfície útil aproximada de 60 metres quadrats. L’Ajuntament preveu finalitzar les obres dels nous habitatges en el termini màxim d’un any. La inversió prevista és d’aproximadament 250.000 euros.

D’altra banda, Incasòl també ha formalitzat amb l’Ajuntament de Sant Joan un contracte de lloguer del local que està situat a la planta baixa de l’edifici, i que el consistori continuarà destinant a sala de vetlla municipal. Aquesta planta baixa havia estat la seu del casal dels avis de Sant Joan, però quan es va inaugurar l’edifici del Palmàs aquesta entitat s’hi va traslladar. Des d’aleshores s’ha utilitzat com a sala de vetlla municipal, funció que ara continuarà tenint.

La notícia completa a El 9 Nou


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia